sábado, 21 de abril de 2012

jueves, 19 de abril de 2012

Telitas

Ayer me pasé por Ribes & Casals a comprar algo de entretela para hacer el Log Cabin Piña (ya lo he empezado!!). Obviamente, caí en la tentación y compré alguna que otra telita más para mis proyectillos ^_^
Y... cosas de la vida... hoy me he despertado con ganas de enseñaros las múltiples telitas que tengo por aquí para hacer mis cositas. ¿Verdad que son bonitas?!!!



PD: Per cert, mama, cada cop que passo per allà em donen molts record per a tu.... però no te'ls puc donar !!!! Com justificaria haver anat a Ribes sense tu???? Aisss!!!!

- Mi Rincón Patchwork

lunes, 16 de abril de 2012

Unes quantes peces unides

Finalment he unit la majoria de les peces que tinc fetes, si més no, fins on m'ha estat possible!



Ara m'hauré de centrar a refer la part complicada de la 'pinya'. I així quan la tingui... ja ho podré unir tot i només ens faltarà fer la part esquerra !

- Mi Rincón Patchwork

domingo, 15 de abril de 2012

Log Cabin Piña

Jum !!!!

Aquí he encontrado un tutorial sobre cómo hacer la piña !!!! Y como ésta SI que tenía intención de volver a hacerlaaaa.... la haré siguiendo el tutorial !!!!!!!!

Qué lujo !!!!!!!! ^_^

http://www.solopatchwork.es/2010/06/hola-chics-hoy-os-voy-hacer-un-regalito.html

- Mi Rincón Patchwork

Dresden ...

Pa variar, hago una cosa para luego descubrir un tutorial de cómo habría que hacerla (muuuuucho más sencillo)...

En fin, a lo que iba, la florecilla que he hecho yo de mi forma súper rupestre es una composición llamada Dresden. Y aquí os dejo un enlace sobre cómo hacerla de una forma muuuuuucho más sencilla (pero ya aviso, yo no pienso hacer una tercera flor !!!!! Al menos no por el momento ^_^ ):

http://www.todobordados.com/articulos/aprende-a-hacer-patchwork-iii-dresden

- Mi Rincón Patchwork

Floreta floretaaaaa!!!

Jur jur jur !!! Ja tenim la floreta de la part inferior!!!  De fet, tinc dues floretes, perquè primer n'hi vaig fer una, però amb la restructuració de fa unes setmanes la floreta aquesta quedava massa gran... així que n'hi he hagut de fer una altra de més petita!

Us ensenyo una mica el procés que he seguit.. Primer, tallar tots els pètals i el cor:


Després, anar-los unint amb paciència i cura:


Un cop cosits, retallar el tros de relleno que li posaré per a fer l'efecte 'acolchado', i cosir-ho sobre un retall de tela de la mida desitjada:


Les flors resultants:


La petitona, la de la dreta, és la que finalment utilitzarem per a la funda. A l'altra... ja li trobaré alguna altra utilitat!!!!!! jijiijiji (Un bolso??? Una funda per al portàtil??? Una bossa per al pa?? )

El següent pas.... crec que començaré a unir peces, que ja n'hi tenim unes quantes !!!

Mooooola !!!!!!!! ^_^

- Mi Rincón Patchwork

martes, 10 de abril de 2012

Sue finiquitada

Wenu, després d'una Setmana Santa en què he tingut el projecte francament abandonat, per fi dono per finalitzada la nostra petita Sue. Què us sembla? Ha quedat mona, oi?  :-)



lunes, 2 de abril de 2012

La petita Sue ja té jardí !

Y como no... un cop tinc els fils, ja puc continuar amb la nenaaa !!!

Pel moment li he afegit un test (al que encara li falten plantes) i una mica de gespeta. També he perfilat el test i el vestidet de la nena.

Està quedant súper cuca !!!!



Restructuració !

Aprofitant que aquesta setmana passada els meus pares estaven de viatge, he fet una petita incursió a casa seva per a mesurar amb deteniment la màquina de cosir i arreplegar alguns fils de punt de creu per a acabar de perfilar la Sue i el seu jardinet (gràcies mamaaaaaa, ja tornaran sense que te n'adonisss!!! ).

En fin, després de mesurar-ho tot bé, s'imposa una petita restructuració de la funda. Per a fer-ho fàcil, la faré de 40x30x20, i aoxò fa que s'hagin d'afegir alguns retocs per complir amb les noves mides.

Aquí va el nou esquema. Els dos quadrats del costat de la floreta són els que vaig publicar en les primeres entrades: